| 

Регламент

Шановні відвідувачі порталу «Творча країна»!

Ми щасливі, що наш портал привернув Вашу увагу. Цим ми дуже пишаємось і за це Вам щиро вдячні. Все, що ви розміщуєте на сайті не потребує вашої оплати, все безкоштовно.

Щоб не було непорозумінь при роботі на порталі просимо дотримуватись наступних правил.

НАШ РЕГЛАМЕНТ.

  1. Ознайомтесь з нашими умовами користування та роботи.
  2. Реєстрація на проталі « Творча країна».
  3. Для того, щоб переглянути всю інформацію, яку розміщують автори робіт на порталі, надіслати листа або коментар треба зареєструватися на порталі «Творча країна».

    Просимо вибачення за необхідність такої процедури, але це вимушений крок, застосовний з метою забезпечення охорони розміщеної на порталі інформації.

  4. Здійснення реєстрації:
  5. 3.1.Введіть свою електронну адресу та пароль, натисніть «Зареєструватися».

    3.2. Отримайте лист на свою електрону адресу з повідомленням про підтвердження реєстрації.

    3.3. Натисніть на посилання, що міститься у листі і зайдіть у «Особистий кабінет».

    З цього моменту Ви набули статус «Зареєстрований» : можете вільно переглядати всі сторінки портали, додавати коментарі, отримувати відповіді.

    Для того, щоб безкоштовно розмістити свою Авторську галерею на порталі, розмістити оголошення, або майстер клас, треба скористатися функціями, які містить «Особистий кабінет».

  6. Особистий кабінет.
    • Розмістити/змінити свою фотографію
    • Створити/змінити свій профіль(написати своє ім’я, контактну інформацію, заповнити сторінку «Про автора»).

      УВАГА: Якщо Ви маєте на меті згодом опублікувати свою галерею, то при цьому Вам необхідно буде заповнити "Анкету автора", дані якої перезапишуть Ваш профіль.

      Якщо допущена помилка у заповненні, Ви маєте можливість, у разі виявлення, її самостійно відредагувати.

      Якщо допущена помилка у імені або прізвищі: для такого редагування треба звернутися до адміністрації сайту та вказати зміни, які ви хочете зробити. Це вимушена дія, направлення на охорону вашої конфедеційної інформації. Виправлення у імені та прізвищі будуть виконані модератором, після вашого звернення.

    • Галерея

      Послідовність дій наступна:

      1. Натискаєте на кнопку «Завантажити фотографії», де уважно обираєте «Категорію».

        Наприклад, Вам потрібно обрати категорію для портрету, написаного маслом на полотні.

        Отже, обираєте «Галерея»-«Образотворче мистецтво»-«Живопис»-«Станковий»-«Портрет»

        На що впливає ваш правильний або не правильний вибір категорії:

        Якщо ви правильно обрали категорію для всіх своїх робіт, а в одній галереї можна одночасно розмістити 500 фотографій робіт, виконаних в різних стилях та видах мистецтва, то ваші роботи будуть правильно представлені у загальній галереї сайту. На сторінці «Галереї авторів», ліворуч розташований список всіх категорій загальної галереї. Якщо у нашому прикладі ви обрали категорія «Портрет», то перейшовши до неї, ви отримаєте всі портрети, які розміщені у всіх Авторських галереях, які вже розміщені на проталі.

        Кожен зареєстрований відвідувач може таким чином переглянути, як у нашому прикладі, всі «Портрет», якщо він обрав портрет, який йому сподобався, натиснувши на прізвище автора, він переходить на Авторську галерею, відповідного художника і може переглянути всі його роботи.

      2. Опис:

        Якщо у нашому прикладі ми розмістили портрет, написаний маслом можна написати у Описі наприклад : « Полотно, масло, розмір роботи 50 х 40, рік виконання 2000р, авторська техніка».

      3. Потім завантажуєте потрібну фотографію. І натискаєте на кнопку «Завантажити».
      4. Після цього натискаєте кнопку «Редагувати фотографії» у цьому розділі ви перевіряєте правильно, чи ні ви все зробили і заповнюєте «Назва фотографії».

        Якщо ви припустились помилки, редагуєте, все, що вважаєте за потрібне або зовсім можете видалити фотографію.

      5. Якщо ви розмістили всі фотографії робіт, які вважали за потрібне,натискаєте кнопку «Опублікувати галерею».
      6. З’являється «Анкета автора».
      7. Обираєте, ким ви являєтесь:
        • Народна творчість - це роботи, що виконав автор, який не має спеціальної професійної освіти, не залежно від того чи являється виконана роботи його хобі, додатковим заробітком чи постійною роботою. При цьому вік автора не має значення але не може бути менше 18 років.
        • Студент – це роботи, які виконані автором, який безпосередньо, на момент розміщення Авторської галереї, являється студентом будь – якого спеціалізованого професійного навчального закладу, не залежно від рівня закладу. Вік автора не може бути менше 18 років.
        • Майстер- це роботи, які виконав автор, який має спеціалізовану професійну освіту не залежно від того чи являється виконана роботи його хобі, додатковим заробітком чи постійною роботою. При цьому вік автора не має значення.
        • Метр - це роботи, які виконав автор не залежно від освіти і віку. Обов'язковою умовою має бути наявність персональних виставок,участь і перемоги на конкурсах різного рівня і визнання данного виду діяльності основним джерелом і сенсом свого життя.
        • Метр,що має звання – заповнюється метрами, які мають звання Заслуженого художника України, Народного художника України, тощо.
      8. Заповнюєте анкету, яка з’являється не екрані. «Про автора» саме це, що буде заповнено у цьому розділі і буде оприлюдненне у Авторській галереї.
      9. Після того, як все буде заповнено – натискаєте кнопку «Підтвердити».

        УВАГА:При цьому на електронну адресу сайту надходить лист, що ви розмістили Авторську галерею. На протязі 5 днів , якщо до вашого заповнення немає зауважень Авторська галерея оприлюднюється, якщо є зауваження ви отримуєте лист, у якому вказано, що і чому повинно бути змінено. Коли ви все змінюєте, згідно наданих зауважень, висилаєте лист-відповідь і на протязі 5 днів Авторська галерея буде оприлюднена.

  7. Всі зареєстровані на сайті отримують у своє розпорядження сторінку на нашому порталі, яка називається «Особистий кабінет». Це просто таблиця, яку Ви заповнюєте, відповідаючи на поставленні запитання., якщо хочете скористатися функціями:

  8. Оголошення

    Купувати роботи, які вам сподобались на сторінці « Дошка оголошень» не складно:

    1. Зареєструйтеся на сайті.
    2. Оберіть роботу, яка вам сподобалась на сторінці «Дошка оголошень».
    3. На сторінці «Дошка оголошень» розміщена таблиця. У колонці «Зміст» знайдіть слово «детальніше» та натисніть. У новій таблиці, що з’явиться на екрані, знайдіть контактну інформація про автора роботи. Згідно Умовами та Правилами, ми друкуємо тільки ту інформацію, яку автор вважає достатньою, для спілкування з вами (це може бути адреса, телефон адреса електронної пошти, тощо). Для осіб, що не зареєструвалися на сайті – ця інформація не доступна для перегляду.
    4. Самостійно,без посередників, спілкуйтеся з автором роботи, а вирішуйте питання про придбання роботи.
    5. Адміністрація сайту не бере участі у купівлі – продажу авторських робіт та не несе жодної відповідальності за наслідки угод.
    6. Будьте уважними. Перед тим, як придбати роботу у вас є можливість перевірити її якість, а у разі потреби звернутися до мистецтвознавця, для отримання професійної консультації або поради.
  9. Майстер – класи

    Кнопка Інструкція – Натискаємо і дивимось.

  10. Про автора

    Якщо ви правильно заповнили необхідні поля анкет, то цей текст автоматично з’явиться у відповідному розділі.

    Якщо його потрібно змінити, або доповнити, натискаємо «Змінити свій профіль», кнопок «Про автора» та робимо необхідні зміни.

У разі виникнення питань, звертайтеся до нас, необхідна інформація розміщена на сторінці «Контакти».

Адміністрація.