| 
Неділя, 24 травня 2015

Малюнки на повітряних зміях на Фестивалі « Музейний простір – творчий простір».

Оцініть матеріал!
(2 голосів)

Фестиваль « Музейний простір – творчий простір», започаткований  у 2013р. Інтернет - порталом «Творча країна» та Меморіальним музеєм « Хата на Пріорці», в рамках спільного проекту « Тарасова Хата», набирає обертів.

На  цьогорічному Фестивалі представлені традиційні  творчі проекти, які вже проходять третій рік у рамках Фестивалю так і розпочато показ нових цікавих проектів.

Так  на Фестивалі « Музейний простір – творчий простір 2015 », представлений новий проект « Малюнки на повітряних зміях».

Проект представляє  Студія аматорів повітряних зміїв «Рожевий слон» та її незмінний керівник  - Тимошенко Микола Володимирович.

 

Гуртківці разом з Миколою Володимировичем показали всім присутнім на фестивалі чудові повітряні змії, які створили своїми руками. Від бажаючих запустити змія у повітря не було відбою.

На фестивалі  гуртківці демонстрували чудові навики роботи в цьому виді мистецтва. Так мистецтва, бо саме так оцінюють цей вид діяльності китайці, які проводять щорічні фестивалі  і  щорічні  міжнародні змагання повітряних змій.

Студія аматорів повітряних зміїв «Рожевий слон» являється призером  міжнародного конкурсу в Китаї.

Керівник  Студії розповів, яке важливе місце і увагу приділяють мешканці Китаю саме  малюнкам на повітряних зміях, тому проект «Показ малюнків на повітряних зміях» видався не тільки цікавим ай дуже пізнавальним   для всіх відвідувачів.

Читати 9182 разів