| 
П'ятниця, 08 березня 2013

Віртуальна виставка студентів Київської дитячої Академії мистецтв « Пам’яті поета і художника Т.Г.Шевченка », присвячена роковинам народження.

Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

6 березня 2013 року в приміщенні Меморіального музею «Хата на Пріорці» урочисто відкрилася виставку пленерних робіт студентів Київської дитячої Академії мистецтв під назвою «Тарасова хата на Пріорці».

 

Виставка отримала  назву «Тарасова хата на Пріорці», тому що на виставці представлені роботи студентів Академії, які вони написали саме  на території музею «Тарасова хата» восени 2012р.

Цю нову виставку своїх пленерних робіт студенти Академії присвятили 199 річниці з дня народження Т.Г.Шевченко.

Також до цієї дати діти  підготували та представляють віртуальну виставку своїх робіт, написаний у різні часи, але об’єднанні спільною любов’ю до своєї країни, яку вони представляють  відвідувачам порталу «Творча країна» у ці Шевченкові дні,  і тим самим вшановують пам’ять великого українського поету і художнику Т.Г.Шевченка.

Ця віртуальна виставка представлена вперше і її можна подивитися лише на нашому порталі. Назва виставки « Пам’яті поета і художника Т.Г.Шевченка ».

Віртуальну виставку надало керівництво Київської дитячої Академії мистецтв, спеціально для відвідувачів нашого порталу.

Читати 3609 разів